Loading...
Silence of the Tides
Vanaf 22 september in de bioscoop
Loading...
Holgut
Vanaf 4 oktober in de bioscoop
Loading...
All-In
Vanaf 3 november in de bioscoop
Loading...
Sabaya
Vanaf 8 december in de bioscoop
Silence of the Tides
Vanaf 22 september in de bioscoop
Van de maker van 'Hollands Licht' komt een prachtige film over de 'ademhaling' van de wadden, het getijdengebied dat zich uitstrekt van Nederland over Denemarken tot Duitsland. Mens en natuur leven er volgens het ritme van de zee. 'Silence of the Tides' is een poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wolken, wind, mist en voortdurend veranderend licht. De film speelt onder meer in Cinema ZED Leuven en Hasselt, Cinema Lumière Brugge en Antwerpen, BUDA Kunstencentrum en Sphinx Cinema in Gent.
Premium films bij Dalton+
Nieuw op Dalton.be
Op dalton.be kan je de nieuwste documentaires, jeugdfilms, kortfilms en wereldcinema bekijken voor 5, 6 of 8 euro op Dalton+. Deze films zijn enkel per titel te koop en maken geen deel uit van het abonnement, maar ze zijn dan ook net uit (in) de zalen. Zo kan je hier onder meer de prachtige kinderfilm 'Hallo Wereld' ontdekken, of de bekroonde documentaires 'The Painter and the Thief', 'Notturno' en de winnaar van Film Fest Gent 'Petite Fille'. Je kan nu ook met PayPal en Payconic betalen, naast bancontact en VISA. Een film thuis kijken vanuit je zetel was nooit zo gemakkelijk!
Achter de schermen van een luxehotel
ALL-IN vanaf 8 november in de zalen
Bij de start van het nieuwe zomerseizoen, gaan Ismail en Hakan aan de slag in een gigantisch all-inclusive hotel aan de Turkse Rivièra. In een wereld van kleurrijke zwemoutfits, overdadige buffetten en verholen machtsrelaties, ontdekken ze geleidelijk aan de mogelijkheden om vooruit te komen in het leven. Maar al snel doet de inwijding in het absurde westerse toerisme de vraag stellen: welke dromen zijn het echt waard om na te jagen? Wanneer Hakan genoeg heeft van zijn onzichtbaarheid in het hotel, slaat initiële vriendelijkheid om in onverschilligheid. ALL-IN verkent het verlies van onschuld tegen de achtergrond van een vervagende Europese droom.

Recente titels