VIDEO ON DEMAND

Het belang van video on demand werd de laatste jaren steeds groter. Spek naar de bek van Dalton Distribution. Fonk vzw, de organisatie achter Dalton Distribution, was initiatiefnemer van baanbrekende VOD-projecten als "Leuven kort Virtueel" (2000-2001), het aanbod via MSN (2003), een samenwerking met Belgacom (2005-2007) en de "DOCVILLE Downloads" (2010).

In maart 2017 lanceerde Dalton Distribution een eigen video on demand platform: Dalton.be.

 

DALTON.BE / HAAL EEN FILMFESTIVAL IN HUIS

Dalton.be is het VOD-project van Dalton Distribution. Dalton biedt de staalkaart voor nationale en internationale documentaires, de beste Vlaamse kortfilms en de leukste kortfilms voor kinderen.

Omdat Dalton Distribution nauw samenwerkt met documentaire filmfestival DOCVILLE en Kortfilmfestival Leuven kan u de hoogtepunten van deze festivals steeds terugvinden op Dalton.be.

Dalton.be varieert in haar aanbod. Er worden dan ook geregeld nieuwe titels toegevoegd aan de catalogus van Dalton.be. Stay tuned!

DOCUMENTAIRES & KORTFILMS
OP ANDERE VIDEO ON DEMAND PLATFORMEN

Dalton Distribution levert regelamtig documentairefilms en kortfilms aan aan Telenet, Proximus of andere VOD-platformen.

Daarnaast zijn er ook heel wat documentaires & kortfilms van Dalton Distribution terug te vinden op VOD platform Universciné: www.universcine.be