The Last Omelette - Making Of 'The Land of the Enlightened'

Regisseur
Grégoire Verbeke
Jaar
2016
Duur
0u52

Boek deze film

Het verhaal achter de film 'The Land of the Enlightened' is minstens zo fascinerend als de film zelf: filmen op (16 mm dan nog) in het chaotische, gevaarlijke en onvoorspelbare oorlogsgebied Afghanistan is dan ook geen evidentie. In de 7 jaar dat regisseur Pieter-Jan De Pue en zijn crew werkten aan de film werden ze geconfronteerd met legerprotocol, Talibanstrijders, budgetten die alsmaar overschreden werden en taal- en cultuurbarrières. De making of laat zien dat filmmaken niet alleen vakmanschap is maar ook doorzettingsvermogen en flexibiliteit. (Sphinx Cinema)

FOTO'S

DETAILS
Producent: Bart Van Langendonck / Savage Film
Muziek: Jergan Callebaut / Lieven Van Pee / Howard Peach (Lander Gyselinck - Chris Speed - Simon Jermyn)
Gesproken taal: Engels, Nederlands
Releasedatum: 16 maart 2016

Vertoningen

Zelf een vertoning boeken?
Contacteer Dalton Distribution voor meer info en boekingen.
Aankomende vertoningen van de film vind je hier.

'The Last Omelette' (Making of 'The Land of the Enlightened') speelde in deBuren (Brussel), Cinema Sphinx (Gent), Cinema ZED (Leuven)

Nieuws

Maart 2016 - "Eén van de meest ambitieuze, grootse debuten sinds lange tijd." **** schreef De Standaard over 'The Land of the Enlightened'. Deze grootstheid en ambitie wordt in 'The Last Omelette', making of van 'The Land of the Enlightened' getoond door Grégoire Verbeke, eerste regie-assisetent van 'The Land of the Enlightened'.