ZAAL

Dalton Distribution kleurt de filmprogrammatie van een wijde variatie aan vertoningsplekken; filmhuizen, arthouses, filmfestivals en evenementen, culturele- en kunstencentra kunnen bij Dalton Distribution terecht voor straffe Vlaamse kortfilms, compilatiefilms en documentaire films. Films zijn beschikbaar in DCP, als databastand of op bluray.

 

IN A THEATER NEAR YOU

Een overzicht van de komende zaalvertoningen

 

 

EEN KORTFILM OF DOCUMENTAIRE IN JOUW CINEMA, CC, BIBLIOTHEEK?

Alle films uit de catalogus zijn beschikbaar voor zaalvertoningen. Kortfilms kunnen afzonderlijk vertoond worden of als onderdeel van een compilatie.

Bekijk de catalogus

Dalton Distributie zorgt niet enkel voor een verbreding van het filmaanbod, maar stimuleert vertoners actief met het materiaal of de thematiek of onderwerp van een film aan de slag te gaan. Door films te omkaderen, door inleidingen en/of uitleidingen te voorzien, door films in te bedden in evenementen of reeksen of door een actieve doelgroepenwerking te organiseren, maakt u van een vertoning veel meer dan louter het bekijken van een film. Dalton staat u graag bij met raad of inspiratie en idee├źn over onze kortfilms en documentaires.

Dalton wil in de eerste plaats het filmaanbod verrijken. Vandaar dat een vertoning boeken helemaal niet zo’n grote hap uit uw budget is. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte: info@daltondistribution.be